Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κρήτη: Παραμυθένιος γάμος με Ινδό μεγιστάνα που έφτασε γαμπρός με μια συλλεκτική Cadillac Eldorado

Κρήτη: Παραμυθένιος γάμος με Ινδό μεγιστάνα που έφτασε γαμπρός με μια συλλεκτική Cadillac Eldorado

Γαμπρός και νύφη επέλεξαν την Κρήτη. Ο γάμος τους, έγινε όπως ορίζουν τα έθιμα στην Ινδία και οι εικόνες ταξιδεύουν στον κόσμο του διαδικτύου…

Αυτός ο γάμος στην Κρήτη και το Ηράκλειο ήταν ξεχωριστός. Γεμάτος χλιδή. Γαμπρός άλλωστε ήταν ένας Ινδός μεγιστάνας που φρόντισε για ακόμα μια φορά να αποδείξει την αγάπη του, για την Κρήτη. Τα κινητά τηλέφωνα των καλεσμένων άρχισαν να παίρνουν φωτιά, όταν ο ίδιος και η νύφη εμφανίστηκαν με μια συλλεκτρική Cadillac Eldorado του 1961. Το γλέντι ήταν τρικούβερτο και φυσικά οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, είχαν κάθε λόγο να χαμογελούν.

Πιο αναλυτικά, το πρωί της Κυριακής 5 Ιουνίου, έγινε σύμφωνα με τα έθιμα και τις παραδόσεις της Ινδίας ο γάμος ενός Ινδού μεγιστάνα σε πολυτελές ξενοδοχείο κοντά στην πόλη του Ηρακλείου. Ο γαμπρός που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, έφτασε στην Κρήτη για διακοπές και φυσικά για μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες της ζωής του.

Τον γαμπρό και τη νύφη συνόδεψε ένα πολυτελές κλασικό αυτοκίνητο του 1961 και συγκεκριμένα μια Cabrio Cadillac Eldorado. Στη συνέχεια ακολούθησε η τελετή με όλα τα προβλεπόμενα έθιμα.

Το αυτοκίνητο ανήκει στο γνωστό συλλέκτη του Ηρακλείου, Ρασιδάκη Μιχάλη που το παραχώρησε για την εκδήλωση αυτή. Στο βίντεο του ekriti.gr, που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την εντυπωσιακή άφιξη της λιμουζίνας στο ξενοδοχείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις