Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Πατέρας 4 παιδιών ο οδηγός που σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγα μέτρα από το σπίτι του

Κρήτη: Πατέρας 4 παιδιών ο οδηγός που σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγα μέτρα από το σπίτι του

Το τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη, στοίχισε τη ζωή σε έναν 43χρονο οδηγό. Το αγροτικό του ανατράπηκε και ο ίδιος εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό…

Το νήμα της ζωής του 43χρονου πατέρα κόπηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου, σε τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη. Το αγροτικό που οδηγούσε ανατράπηκε και ο ίδιος εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό. Όταν έφτασαν στο σημείο διασώστες, ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άντρα. Απεγκλωβίστηκε νεκρός και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από τους γιατρούς στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε. Ήταν ο πέμπτος θάνατος στην Κρήτη μέσα στο 2024. Με τη μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου να μεγαλώνει διαρκώς σε ολόκληρη τη χώρα.

Βαρύ είναι το πένθος για τον 43χρονο πατέρα που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα του Σαββάτου στην Κρήτη, σε δρόμο στον Ζαρό του δήμου Φαιστού.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγα μέτρα πριν το σπίτι του οδηγού όταν το αγροτικό που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, προοσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού της ΔΕΗ και στη συνέχεια ανατράπηκε. Ο 43χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πατέρας τεσσάρων παιδιών και σύζυγος ο άτυχος 43χρονος, έμελλε να χάσει τη ζωή του λίγα μέτρα πριν φτάσει στο σπίτι του.

Πρόκειται για το πέμπτο θύμα στην άσφαλτο της Κρήτης από την αρχή του έτους.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ζαρό.

Πηγή: ekriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις