Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε τους γονείς 12χρονου παιδιού! Καταδικάστηκε η οδηγός

Κρήτη: Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε τους γονείς 12χρονου παιδιού! Καταδικάστηκε η οδηγός
Τα θύματα της τραγωδίας - ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Οι εφιαλτικές μνήμες του φοβερού τροχαίου ζωντάνεψαν ξανά. Οι γονείς της 12χρονης επέστρεφαν στο σπίτι τους, όταν το νήμα της ζωής τους κόπηκε πρόωρα και άδικα…

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου στη νεαρή οδηγό που κρίθηκε ένοχη για τους θανάτους του Μανόλη Τζομπανάκη και της Φανής Τεριζάκη, οι οποίοι έφυγαν άδικα και πρόωρα, αφήνοντας πίσω το 12χρονο κοριτσάκι τους, ορφανό.

Το φοβερό τροχαίο είχε σημειωθεί στις 4 Απριλίου του 2014, στο δρόμο Ηρακλείου – Μοιρών, στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας. Ο Μανόλης βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ η Φανή τον ακολούθησε μια εβδομάδα αργότερα.

Χθες (16-12-2019), το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου έκρινε ένοχη χωρίς ελαφρυντικό την κατηγορούμενη, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορο της και της επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης έξι ετών για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή.

Σήμερα πλέον το κοριτσάκι βρίσκεται υπό την επιτροπεία των παππούδων του και προετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες.

Οι γονείς της επέστρεφαν με τη μηχανή από το Ηράκλειο στις Μοίρες όπου διέμεναν και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά.

Το αυτοκίνητο της κατηγορούμενης που κινούνταν από Μοίρες προς Ηράκλειο πέρασε με ταχύτητα στο δικό τους ρεύμα κυκλοφορίας και χτύπησε τη μηχανή.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις