Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Πέθανε μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του 20χρονου γιου της σε τροχαίο δυστύχημα

Κρήτη: Πέθανε μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του 20χρονου γιου της σε τροχαίο δυστύχημα

Απέραντη θλίψη στην Κρήτη για την οικογενειακή τραγωδία. Η 52χρονη δεν είχε μάθει ποτέ, ότι σκοτώθηκε ο γιος της…

Tραγωδία χωρίς τέλος για την οικογένεια του δικηγόρου Μανώλη Φραγκιαδάκη, ο οποίος μία εβδομάδα πριν, αποχαιρέτησε τον 20χρονο γιο του Γιώργο και σήμερα θα πει το τελευταίο αντίο στη γυναίκα του, που «έφυγε» μετά από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, η 52χρονη γυναίκα δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του γιου της καθώς βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του παιδιού της, στην Πλατεία Κορνάρου.

Η Χ.Π ήταν φιλόλογος στο Καπετανάκειο, ενώ σήμερα, μια ακριβώς εβδομάδα μετά την ταφή του γιου της, θα την αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι, στις 14.00 το μεσημέρι, στο Νέο Κοιμητήριο, στο Ηράκλειο.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την περασμένη Δευτέρα, το 20χρονο αγόρι, στο Νέο Κοιμητήριο μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο. Ο 20χρονος Γιώργος ήταν φοιτητής στο ΕΛΜΕΠΑ και σπούδαζε στο τμήμα λογιστικής.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Το ρολόι έδειχνε 06.30 το πρωί, όταν ο 20χρονος έβγαινε με τη μοτοσικλέτα του από την Κυρίλλου Λουκάρεως προς την Αγίου Μηνά. Ο ίδιος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε κολώνα φωτισμού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία την ζωή του. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο οι διασώστες δεν μπορούσαν να βοηθήσουν τον άτυχο φοιτητή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις