Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Κρήτη: Πέθανε μπροστά στη γυναίκα του μετά από νυχτερινή διασκέδαση

Κρήτη: Πέθανε μπροστά στη γυναίκα του μετά από νυχτερινή διασκέδαση
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Την τελευταία του πνοή στην Κρήτη άφησε ένας 45χρονος άντρας που πέθανε μπροστά στη γυναίκα του. Οι δυο τους έκαναν τις τελευταίες μέρες διακοπές…

Οι διακοπές τους στην Κρήτη κυλούσαν ομαλά και οι δυο τους έδειχναν να απολαμβάνουν τη διαμονή, τις θάλασσες και τη διασκέδαση στο Ηράκλειο. Τα ξημερώματα όμως, ο 45χρονος άντρας πέθανε κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά στη γυναίκα του. Η σορός του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Στο ξενοδοχείο επικράτησε αναστάτωση, με τους αστυνομικούς να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Πιο αναλυτικά, βγήκε το βράδυ με την σύζυγό του, απόλαυσε την έξοδο του ωστόσο έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο.

Ο λόγος για έναν 45χρονο άνδρα στα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο ο οποίος χθες βράδυ 18 Αυγούστου βρισκόταν έξω με τη σύζυγό του απολαμβάνοντας τις διακοπές τους στην Κρήτη.

Ο 45χρονος από την Ρουμανία επέστρεψε γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα στο δωμάτιο με τη σύζυγό του όπου ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, έχασε τις αισθήσεις του και λίγη ώρα αργότερα ο γιατρός που βρέθηκε στο σημείο διαπίστωσε δυστυχώς τον θάνατό του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις