Δευτέρα, 20 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κρήτη: Πέθανε σε ξαπλώστρα χωρίς κανείς στην παραλία να καταλάβει το παραμικρό – Θάνατος στις διακοπές

Κρήτη: Πέθανε σε ξαπλώστρα χωρίς κανείς στην παραλία να καταλάβει το παραμικρό – Θάνατος στις διακοπές

Δάκρυα στην Κρήτη για τον θάνατο του 54χρονου σε παραλία στη Σταλίδα. Από τη μια στιγμή στην άλλη έφυγε από τη ζωή, χωρίς κανείς, ακόμα και όσοι βρίσκονταν κοντά του, να καταλάβουν αυτό που είχε συμβεί…

Το τελευταίο του μπάνιο στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σταλίδα έμελλε να κάνει ένας τουρίστας από την Μεγάλη Βρετανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βρετανός τουρίστας ηλικίας 54 ετών απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα ενώ ήταν ξαπλωμένος στην ξαπλώστρα σε οργανωμένη παραλία στην περιοχή της Σταλίδας.

Επί ώρες ο 54χρονος τουρίστας έμενε ακίνητος πάνω στην ξαπλώστρα, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των ανθρώπων που διαχειρίζονται την παραλία οι οποίοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες προέβησαν σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (καρπα) στον άτυχο 54χρονο όμως δίχως κάποιο αποτέλεσμα. Ο Βρετανός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Όλα έγιναν το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με το cretapost.gr, η νεκροψία/ νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον άτυχο 54χρονο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις