Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Πήγαινε την πεθερά στο νοσοκομείο και πλήρωσε πρόστιμο

Κρήτη: Πήγαινε την πεθερά στο νοσοκομείο και πλήρωσε πρόστιμο
ΦΩΤΟ Αρχείου

Στην Κρήτη η αστυνομία επέβαλε πρόστιμο σε έναν οδηγό. Ο νεαρός άνδρας από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου μετέφερε την πεθερά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Και στην Κρήτη ισχύει φυσικά η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, με αποτέλεσμα στον νεαρό οδηγό να επιβληθεί πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ekriti ο νεαρός άνδρας χρειάστηκε να μεταφέρει την πεθερά του η οποία αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου Λασιθίου. Από εκεί οι γιατροί την παρέπεμψαν εκτάκτως για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), το οποίο προσφέρει τριτοβάθμια περίθαλψη.

Την γυναίκα παρέλαβε, λοιπόν, ασθενοφόρο προκειμένου να τη μεταφέρει στο Ηράκλειο και ο γαμπρός της ακολούθησε από πίσω με το ΙΧ αυτοκίνητό του.

Φτάνοντας στο Ηράκλειο, έγινε η εισαγωγή στο ΠΑΓΝΗ και  δωμάτιο, ο νεαρός άνδρας έφυγε για να επιστρέψει στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Είχε ως αποδεικτικό στοιχείο μετακίνησης τη βεβαίωση νοσηλείας, χωρίς ωστόσο να έχει στείλει SMS μετακίνησης.

Στον έλεγχο αστυνομικών εξήγησε έδειξε το χαρτί με τις υπογραφές των γιατρών. Παρ’ όλα αυτά, το χαρτί δεν ίσχυε ως τεκμήριο και του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις