Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Πήγε να αποφύγει τους θηροφύλακες και τράκαρε με δέντρο

Κρήτη: Πήγε να αποφύγει τους θηροφύλακες και τράκαρε με δέντρο
Intime Αρχείο

Ξινό βγήκε σε έναν άνδρα στην Κρήτη το παράνομο κυνήγι λαγού. Όχι μόνο συνελήφθη αλλά και στην προσπάθειά του να αποφύγει τους θηροφύλακες η κλεμμένη (!) «γουρούνα» που οδηγούσε προσέκρουσε σε… δέντρο.

Σύμφωνα με το Cretapost.gr οι θηροφύλακες αντιλήφθηκαν την ύπαρξη προβολέα να σαρώνει την περιοχή του δήμου Γόρτυνας Ηρακλείου στην Κρήτη και άκουσαν έναν πυροβολισμό.

Προσέγγισαν με προσοχή το σημείο και κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη, ο οποίος επέβαινε σε κλεμμένη «γουρούνα». Του έκαναν σήμα να σταματήσει, αλλά αυτός έκανε στροφή και προσπάθησε να διαφύγει μέσα από έναν ελαιώνα, αλλά στην προσπάθειά του αυτή συγκρούστηκε σε μια ελιά, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει το όχημα και να φύγει πεζός.

sillipsi2

Μετά από 10′ καταδίωξης κατόρθωσαν να τον ακινητοποιήσουν και στον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του ένα κυνηγετικό όπλο, δύο πρόσφατα σκοτωμένοι λαγοί και φυσίγγια.

sillipsi

Από την αστυνομία του επιβλήθηκε πρόστιμο 600 ευρώ για παράνομη μετακίνηση και μετακίνηση εκτός ωραρίου στα πλαίσια των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού. Επίσης, σχηματίστηκε δικογραφία για «νυχτερινή θήρα με προβολέα και μηχανοκίνητο μέσο» και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις