Site icon NewsIT

Κρήτη: Πνίγηκε την ώρα που η κοπέλα του έκανε ηλιοθεραπεία – Ασύλληπτη τραγωδία σε παραλία της Σητείας!

02.07.2014 | 13:08
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο θάνατος του 29χρονου και τα δάκρυα της φίλης του στην παραλία, συγκλονίζουν το Κάτω Ζαρό στη Σητεία...

Την τελευταία του πνοή στη θάλασσα άφησε ένας 29χρονος ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης (01-07-2014) ανασύρθηκε νεκρός από παραλία της Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Κάτω Ζαρό στη Σητεία με θύμα έναν νεαρό αλλοδαπό από την Ινδία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άντρας είχε πάει για μπάνιο μαζί με την κοπέλα του. Η τελευταία είχε αποκοιμηθεί κάνοντας ηλιοθεραπεία ενώ ο 29χρονος κολυμπούσε με μάσκα κοντά σε βραχώδες σημείο της παραλίας.

Όταν η κοπέλα ξύπνησε τον αναζήτησε χωρίς αποτέλεσμα και έτσι αποφάσισε να ειδοποιήσει τις αρχές. Στο λιμεναρχείο Σητείας σήμανε συναγερμός και περίπου στις 20.00, ο 29χρονος εντοπίστηκε 20 μέτρα από την ακτή, χωρίς τις αισθήσεις του.

Διεκομίσθη στο Νοσοκομειο Σητείας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ η σορός του θα μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: flashnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Πάτρα: Η συγκλονιστική και άγνωστη ιστορία πίσω από τον θάνατο του ποδοσφαιριστή με τη φοιτήτρια φίλη του!

Ρόδος: Τους χώρισαν στα 17 και παντρεύτηκαν στα 65 – Η απίστευτη ιστορία αγάπης που κάνει το γύρο του κόσμου (Φωτό και βίντεο)!

Μύκονος: Ο ιδιότροπος κύριος Μουρίνιο – Οι παραξενιές και η άγνωστη συνάντηση με τον φωτογράφο που τον έκανε έξαλλο (Φωτό και βίντεο)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version