Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: «Ράγισαν» και οι πέτρες στην κηδεία της Όλγας και της 3χρονης Στέλλας – Συγκλονίζει ο παππούς

Κρήτη: «Ράγισαν» και οι πέτρες στην κηδεία της Όλγας και της 3χρονης Στέλλας – Συγκλονίζει ο παππούς
ΦΩΤΟ cretapost

Στο πένθος όλη η Κρήτη. Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε η κηδεία της 37χρονης Όλγας και της 3χρονης κόρης της, οι οποίες άφησαν την τελευταία τους πνοή στο σοκαριστικό τροχαίου που σημειώθηκε, χθες, Τρίτη (12.01.2021) στις Μοίρες Ηρακλείου.

Η Κρήτη απ’ άκρη σ’ άκρη θρηνεί γι’ αυτήν τη διπλή τραγωδία. Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (13.01.2021) στις Μοίρες Ηρακλείου έσπευσε πλήθος κόσμου προκειμένου να αποχαιρετήσει την 37χρονη και την 3χρονη Στέλλα. Η η μεταφορά των σορών τους στον Ιερό Ναό του Αγίου Ραφαήλ έγινε με συνοδεία τιμητικής φρουράς από αστυνομικούς με περιπολικά.

Δείτε φωτογραφία από το e-mesara.gr:

khdeia

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία ήταν ο σύζυγος της 37χρονης και ο αδερφός του τρίχρονου κοριτσιού. Και οι δύο τους ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χάθηκε η μισή τους οικογένεια.

Δείτε  φωτογραφίες από το cretapost: 

image

Κρήτη: «Είδαμε διαλυμένο το παιδί και την κόρη μου», λέει ο παππούς  

Νωρίτερα, είχε συγκλονίσει ο πατέρας της 37χρονης Όλγας και παππούς της 3χρονης Στέλλας για το σοκαριστικό τροχαίο που έκοψε σε δευτερόλεπτα το νήμα της ζωής μητέρας και κόρης.

«Το παιδί μου γύριζε από ένα σχολείο, όταν έγινε το κακό. Δεν ήμουν εγώ εκεί. Δεν έτρεχε το παιδί μου. Από την Τροχαία μου είπαν ότι έτρεχε αυτός. Δεν πρόλαβε το παιδί μου να περάσει. Απρόσεχτος αυτός (ο οδηγός)…

troxaio-mesara-lionakis-2

Πήγαμε στο σημείο του τροχαίου και είδαμε διαλυμένο το παιδί και την κόρη μου. Ήταν μαζεμένα άτομα γύρω από το αυτοκίνητο. Βοήθησαν, ο άλλος γαμπρός μου και ένα άτομο ακόμη, σπάσαμε την πόρτα, αλλά δυστυχώς το μοιραίο είχε γίνει», είπε μιλώντας στο Star tv ο τραγικός παππούς.

troxaio-mesa-ra-lionakis

Κρήτη: Πώς ενημερώθηκε ο σύζυγος της 37χρονης

Ο κουνιάδος της 37χρονης ενημέρωσε τον άνδρα της για το θάνατο της γυναίκας και της κόρης του. Μιλώντας στην τηλεόραση του Star, αποκάλυψε πως «ήταν εκείνος που ανέλαβε τον άχαρο ρόλο να ενημερώσει τον σύζυγο της Όλγας για το τραγικό μαντάτο.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου, στα χέρια της οποίας βρίσκεται βίντεο που δείχνει την πορεία του αυτοκινήτου της άτυχης Όλγας τη στιγμή της σύγκρουσης με το άλλο όχημα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις