Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Σάλος με αυτό το πανό σε υπό κατάληψη σχολείο! “Έχουμε πάθει σοκ όλοι οι γονείς” (Φωτό)

Κρήτη: Σάλος με αυτό το πανό σε υπό κατάληψη σχολείο! “Έχουμε πάθει σοκ όλοι οι γονείς” (Φωτό)

Η κατάληψη στο σχολείο οργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη. Οι μαθητές σήκωσαν ένα πανό που προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις…

Την ώρα που το κύμα των καταλήψεων υποχωρεί, έκπληκτοι είδα, σήμερα το πρωί, καθηγητές και μαθητές στο Λύκειο Χερσονήσου, το σχολείο τους να τελεί υπό κατάληψη.

Η κατάληψη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οργανώθηκε από μία ομάδα μαθητών το Σαββατοκύριακο, που μάλιστα ύψωσε και πανό που αναγράφει: “Ακυρώνετε την εθνική μας εορτή, σε κλαμπ και παραλίες, ψευδείς ειδήσεις και fake news”.

“Έχουμε πάθει σοκ” είπε γονιός στο cretalive.gr και πρόσθεσε: “Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε καμία κατάληψη και πολύ περισσότερο αυτές που ειναι υποκινούμενες από συγκεκριμένους κύκλους”!

“Το γεγονός ότι οι καταλήψεις σχολείων τείνουν να λάβουν το χαρακτήρα μαθητικής παράδοσης, αποδυναμώνει την αποτελεσματικότητά τους και γίνονται αντιληπτές περισσότερο ως προσπάθεια αποφυγής των μαθημάτων. Αντί για τον τίτλο της «μαχόμενης γενιάς» κερδίζουν εκείνον της «φυγόπονης και αδιάφορης γενιάς». 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις