Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Σάλος στο Ηράκλειο από την κακοποίηση 15χρονου μαθητή από τους γονείς του – Τι είπε σε δασκάλα

Κρήτη: Σάλος στο Ηράκλειο από την κακοποίηση 15χρονου μαθητή από τους γονείς του – Τι είπε σε δασκάλα

O 15χρονος εξομολογήθηκε σε δασκάλα του ωδείου τα όσα έζησε και εκείνη δεν κράτησε το στόμα της κλειστό. Το παιδί παραμένει σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο, με τους γονείς του, να έχουν συλληφθεί…

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας και από τους δύο του γονείς κατήγγειλε ότι έπεσε 15χρονος, κινητοποιώντας τις τοπικές αρχές που άμεσα τον απομάκρυναν από το οικογενειακό του περιβάλλον. Η μητέρα του συνελήφθη, ενώ δικογραφία σχηματίζεται και σε βάρος του πατέρα του.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης (12-04-2022) ένα 15χρονο αγόρι, το οποίο εκμυστηρεύτηκε στην δασκάλα του, στο ωδείο, ότι η μητέρα του, τον χτύπησε. Η δασκάλα ενημέρωσε την αστυνομία, άνδρες της οποίας μαζί με το ΕΚΑΒ πήγαν στο σπίτι του ανήλικου και απομάκρυναν το παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ συνέλαβαν την 38χρονη μητέρα του με καταγωγή από την Αλβανία.

Ο 15χρονος νοσηλεύεται στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ και φυλάσσεται από αστυνομικούς, ενώ αναμένεται να μεταβεί στον ιατροδικαστή προκειμένου ο τελευταίος να πιστοποιήσει τα τραύματά του, αλλά και να εξεταστεί από ειδικούς παιδοψυχίατρους.

Σύμφωνα πάντα με όσα κατήγγειλε το αγόρι, δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα στο σπίτι του ασκείται ενδοοικογενειακή βία καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς και ο πατέρας του έχει προβεί σε αντίστοιχες πράξεις. Σύμφωνα με το creta24.gr, η μητέρα του ανήλικου βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ ο εισαγγελέας αναμένεται να αποφασίσει για την τύχη του ανήλικου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις