Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Σε εισαγγελέα και ανακριτή ο 22χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο Νίκο

Κρήτη: Σε εισαγγελέα και ανακριτή ο 22χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο Νίκο

Ο 22χρονος αποφάσισε να παραδοθεί στους αστυνομικούς και πλέον ετοιμάζει την απολογία του. Παραμένει στο νοσοκομείο ο νεαρός που δέχτηκε μια σφαίρα στο κεφάλι στη Μεσαρά στην Κρήτη

Στο Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να απολογηθεί αναμένεται να οδηγηθεί ο 22χρονος που που κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 29χρονου Νίκου στην περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη.

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας είχε σοκάρει την τοπική κοινωνία, με τα γεγονότα να λαμβάνουν χώρα στις αρχές του μήνα στην περιοχή της Μεσαράς.

Ο 29χρονος Νίκος δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ παραμένει για νοσηλεία στη νευροχειρουργική κλινική του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου δίνοντας τη δική του μάχη για να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Υπενθυμίζεται ότι για τον 22χρονο δράση είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές. Το πρωί της Τετάρτης 23 Αυγούστου, ο 22χρονος συνοδευόμενος από φιλικό του πρόσωπο, παραδόθηκε στις αρχές.

Χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο βρέθηκε και ο δικηγόρος Διονύσης Βέρρας, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του νεαρού, ο οποίος δήλωσε πως θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί ο 22χρονος. «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλα θα γίνουν με απόλυτο σεβασμό, υπάρχει μεγάλο περιθώριο η υπεράσπιση να κάνει σωστά τη δουλειά της και ταυτόχρονα να σέβεται την άλλη πλευρά. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στον νεαρό που βρίσκεται στο νοσοκομείο» συμπλήρωσε ο κ. Βέρρας.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις