Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Σε καταστολή ο 15χρονος που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία – Η πιο μεγάλη μάχη της ζωής του!

Κρήτη: Σε καταστολή ο 15χρονος που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία – Η πιο μεγάλη μάχη της ζωής του!

Λιώνουν από αγωνία οι γονείς του 15χρονου παιδιού. Η χειρουργική επέμβαση του παιδιού τους πήγε καλά, όμως ο κίνδυνος δεν έχει περάσει…

Σε καταστολή παραμένει, στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, το 15χρονο αγόρι που υπέστη εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία, χθες το πρωί.

Χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη ο 15χρονος. Η επέμβαση πήγε καλά, αλλά τα επόμενα 24ωρα παραμένουν δύσκολα και κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του.

Η οικογένεια του βιώνει δύσκολες ώρες καθώς από τη μία στιγμή στην άλλη το παιδί τους βρέθηκε να δίνει μία δύσκολη μάχη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής όταν οι γονείς του ανήλικου πήγαν να ξυπνήσουν τον γιο τους και είδαν πως είχε σπασμούς.

Αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου με τους γιατρούς να αντιδρούν άμεσα και να αποφασίζουν την μεταφορά του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου σε κωματώδη κατάσταση με σπασμούς. Οι γιατροί τον έβαλαν σε καταστολή, τον διασωλήνωσαν και τον μετέφεραν στον αξονικό τομογράφο.

Εκεί διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία ενώ αμέσως ξεκίνησαν οι επαφές με το Βενιζέλειο νοσοκομείο με τους νευροχειρούργους να είναι σε ετοιμότητα.

Προγραμματίστηκε άμεσα χειρουργείο στο Βενιζέλειο κι από εκεί η μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Ευχή όλων ο 15χρονος σύντομα να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια και να επιστρέψει υγιής στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις