Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Σκότωσε τον αδερφό του με 4 σφαίρες – Συγκλονίζει η 95χρονη μητέρα δράστη και θύματος!

Κρήτη: Σκότωσε τον αδερφό του με 4 σφαίρες – Συγκλονίζει η 95χρονη μητέρα δράστη και θύματος!

Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής. Ο 49χρονος έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον 72χρονο αδερφό του…

Σοκαρισμένη και με κομμένη την ανάσα η τοπική κοινωνία στην Ασή Γωνιά στην Κρήτη παρακολούθησε το αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο αδέλφια από το οποίο ο μεγαλύτερος σε ηλικία έπεσε νεκρός από τα πυρά που δέχθηκε από τον 49χρονο αδελφό του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr το θύμα δέχθηκε τρεις σφαίρες στο κεφάλι και μία στο θώρακα και ο θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος ενώ για την απόσταση από την οποία βλήθηκε το θύμα ο κ. Παπαδομανωλάκης σημειώνει ότι δεν ήταν μεγάλη.

Όλα εκτυλίχθηκαν στην κεντρική πλατεία του χωριού όταν μετά από έναν έντονο καυγά που είχαν τα δύο αδέλφια, ο 49χρονος έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον 72χρονο.

Αμέσως μετά την πράξη του διέφυγε με μοτοσικλέτα ωστόσο μετά από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η τοπική ΕΛ.ΑΣ ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονικής επίθεσης, εντοπίστηκε στις Βρύσες Αποκορώνουν και φόρεσε χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα που για πολλά χρόνια ζούσε και εργαζόταν στη Γερμανία, είχε επιστρέψει τα τελευταία χρόνια στον τόπο καταγωγής του προκειμένου να απολαύσει τους καρπούς των κόπων του στα ξένα.

Τραγική φιγούρα η 95χρονη μητέρα των δύο ανδρών η οποία δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που χτύπησε την πόρτα της.

Ο 49χρονος οδηγείται εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα ενώ σε έρευνα των αστυνομικών που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγητικό όπλo, 160 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και δύο μεταλλικά ελάσματα συγκράτησης φυσιγγίων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις