Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Σπαρακτικά αντίο για τον 17χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κίσσαμο – Βίντεο ντοκουμέντο

Κρήτη: Σπαρακτικά αντίο για τον 17χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κίσσαμο – Βίντεο ντοκουμέντο

Το τροχαίο δυστύχημα στην Κίσσαμο καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας και το βίντεο κόβει την ανάσα. Στη μοιραία μηχανή βρίσκονται δύο αδέρφια. Το ένα δεν θα καταφέρει να παραμείνει στη ζωή…

Ένα εγκληματικό λάθος που έκανε Γάλλος τουρίστας με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, έμελλε να στείλει στον θάνατο ένα 17χρονο παιδί και στο νοσοκομείο τραυματισμένο τον 14χρονο αδερφό του. Τα δύο αδέρφια επέβαιναν σε μηχανή που βρισκόταν πίσω από το ΙΧ. Ο οδηγός επιχείρησε ξαφνικά να κάνει αναστροφή χωρίς να ελέγξει την κίνηση και ο 17χρονος Διονύσης που οδηγούσε το μηχανάκι δεν πρόλαβε να αποφύγει τη σύγκρουση. Τα αντίο φίλων και συγγενών του, στην Κρήτη είναι σπαρακτικά.

Ανείπωτος θρήνος στην Κίσσαμο, μετά την είδηση του θανάτου ενός νέου παιδιού, μόλις 17 χρονών μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο χωριό Τράχηλας το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουλίου του 2023.

Ο Διονύσης είναι ακόμα ένα θύμα της ασφάλτου, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε, συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, την ώρα που εκείνο πραγματοποιούσε αναστροφή.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αφήνοντας όμως την τελευταία του πνοή,  παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο 14χρονος αδερφός του νοσηλεύεται κι εκείνος στο νοσοκομείο Χανίων, με κατάγματα στα πόδια και στα χέρια. Οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Το τροχαίο δυστύχημα καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας. Το βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ δείχνει τη στιγμή της σύγκρουσης. Όχημα που οδηγεί τουρίστας επιχειρεί ξαφνικά αναστροφή και το μηχανάκι με τα δύο ανήλικα αδέρφια πέφτει πάνω του. Η πρόσκρουση στάθηκε μοιραία για τον 17χρονο Διονύση.

Ο θάνατός του 17χρονου σκόρπισε θλίψη, στο χωριό το οποίο διέμενε, τον Πλάτανο Κισσάμου, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που τον αποχαιρέτησαν μέσω των social media ενώ τοποθέτησαν και λουλούδια στο σημείο που έχασε τη ζωή του.

Οι σκέψεις όλων πλέον βρίσκονται στον 14χρονο τραυματία που παραμένει σε νοσοκομείο στα Χανιά και δίνει μάχη με τη βοήθεια των γιατρών, για να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις