Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κρήτη: Σταματούν οι έρευνες για τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά

Κρήτη: Σταματούν οι έρευνες για τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά

Ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς στην Κρήτη, πατέρας 4 παιδιών, δεν εντοπίστηκε. Οι ελπίδες που είχαν τις πρώτες μέρες των ερευνών οι στενοί συγγενείς του έχουν σβήσει…

Οι δικοί του άνθρωποι ζουν ένα μαρτύριο και ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά. Ο 45χρονος ψαροντουφεκάς, παραμένει αγοούμενος στην Κρήτη, με τις έρευνες να σταματούν. Η μαρτυρία φίλου του, που ήταν μαζί στη θάλασσα εκείνη τη μέρα, δεν βοήθησε.  

Άκαρπες ήταν οι έρευνες για τον 45χρονο ψαροντουφεκά που πραγματοποίησαν για πέντε συνεχόμενες ημέρες οι αρχές στην ευρύτερη περιοχή της Ελυγιάς στη νότια Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, οι έρευνες πλέον σταματούν ωστόσο έχει δοθεί εντολή στα λιμενικά σκάφη να πραγματοποιούν τακτικές περιπολίες.

Υπενθυμίζεται ότι η επιχείρηση που είχε στηθεί τις τελευταίες πέντε ημέρες ήταν τεράστια με τη συμμετοχή λιμενικών σκαφών, εθελοντών, δύτες της ΕΜΑΚ αλλά και drone. Το απόγευμα της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου βρέθηκε το ψαροντούφεκο του 45χρονου στην περιοχή της Ελυγιάς. Εντοπίστηκε σε βάθος περίπου 10 μέτρων ενώ ήταν βραχωμένο ένα ψάρι.

Όλα συνέβησαν την προηγούμενη Τετάρτη 11 Οκτωβρίου όταν ο 45χρονος, πατέρας 4 παιδιών, είχε πάει με έναν φίλο του για ψαροντούφεκο στην περιοχή της Ελυγιάς.

Κάποια στιγμή ο φίλος του αποφασίζει να βγει από την θάλασσα καθώς είδε πως αγρίευε ο καιρός. Το είπε στον 45χρονο και εκείνος του ανέφερε ότι θα κάνει μία τελευταία βουτιά και θα βγει.

Οι ώρες περνούσαν και ο 45χρονος δεν εμφανιζόταν με αποτέλεσμα ο φίλος του να ειδοποιήσει τις αρχές. Άμεσα στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις