Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Στη φυλακή για την αποπλάνηση 10χρονης – Δεν έπεισε στο δικαστήριο με τους ισχυρισμούς του!

Κρήτη: Στη φυλακή για την αποπλάνηση 10χρονης – Δεν έπεισε στο δικαστήριο με τους ισχυρισμούς του!

Θύελλα στην Κρήτη με την υπόθεση να βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Η 10χρονη αποφάσισε να μιλήσει για όλα όσα την απασχολούσαν…

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή,  κρίθηκε ο 74χρονος από οικισμό του του Ηρακλείου, ο οποίος κατηγορείται για την αποπλάνηση ενός 10χρονου κοριτσιού.

Ο ηλικιωμένος δεν έπεισε με τα όσα είπε στην απολογία του, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι σε βάρος του ο Εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για αποπλάνηση σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό ήρθε στο φως την περασμένη εβδομάδα όταν σε αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας του Ηρακλείου καταγγέλθηκε πως τα τελευταία δύο χρόνια ο 74χρονος ασελγούσε σε βάρος της 10χρονης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ηλικιωμένο και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση ανηλίκου. Ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή δήλωσε αθώος.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο 74χρονος φέρεται να έδινε 2ευρα στην ανήλικη για να αγοράζει σοκολάτες. Με αυτό τον τρόπο φέρεται να εξαγόραζε τη σιωπή της, για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του ορέξεις. Ο κατηγορούμενος δηλώνει ότι είναι αθώος και ότι ουδέποτε έκανε τις πράξεις που του αποδίδουν.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις