Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Κρήτη: Στη φυλακή μάνα και πατριός που ξύρισαν το κεφάλι της κόρης τους – Έχασαν την επιμέλεια των παιδιών!

Κρήτη: Στη φυλακή μάνα και πατριός που ξύρισαν το κεφάλι της κόρης τους – Έχασαν την επιμέλεια των παιδιών!

Η μαθήτρια πήγε σχολείο με κουκούλα στο κεφάλι και δεν ήθελε να τη βγάλει. Για την συμπεριφορά της ενημερώθηκε η διευθύντρια και το κουβάρι της υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται…

Καταδίκη για τη μητέρα και τον πατριό του 15χρονου κοριτσιού, που εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες στο σχολείο, με το κεφάλι του ξυρισμένο γουλί. Το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου τιμώρησε τους γονείς, που κακοποιούσε την ανήλικη μαθήτρια.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο το ζευγάρι που σόκαρε όλη την Ελλάδα με την πρωτοφανή κακοποίηση σε βάρος της ανήλικης και διέταξε τον εγκλεισμό τους σε σωφρονιστικά καταστήματα. Ήδη, μετά την σύλληψή τους, τους αφαιρέθηκε η επιμέλεια των δυο παιδιών την οποία ανέλαβε ο βιολογικός πατέρας τους, που πήγε άμεσα στα Χανιά από την Αθήνα όπου κατοικεί.

Η αποκάλυψη της κακοποίησης

Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη εβδομάδα (17-05-2019) η μαθήτρια Γυμνασίου των Χανίων πήγε στο σχολείο της, έχοντας καλύψει με κουκούλα το κεφάλι της. Το παιδί εμφανίστηκε με μάτια βουρκωμένα.

Για την κατάσταση του παιδιού ενημερώθηκε η διευθύντρια του σχολείου που αποφάσισε να πλησιάσει τη μαθήτρια. Της έβγαλε την κουκούλα που φορούσε και τότε η ανήλικη ξέσπασε.

Είπε στην διευθύντρια πως ο θετός της πατέρας, της έκοψε τα μαλλιά πολύ κοντά με το ζόρι, ενώ, όπως διαπιστώθηκε η ανήλικη έφερε και μώλωπες. Για το περιστατικό ενημερώθηκαν άμεσα οι αρχές, ενώ το παιδί παρελήφθη από την Αστυνομία όπου ανέφερε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, για το συμβάν ενημερώθηκε επίσης και ο βιολογικός πατέρας του παιδιού που βρίσκονταν στην Αθήνα και άμεσα επέστρεψε στα Χανιά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις