Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κρήτη: Στην εντατική παραμένει ο 6χρονος που τραυματίστηκε από όπλο – Πώς έγινε το ατύχημα

Κρήτη: Στην εντατική παραμένει ο 6χρονος που τραυματίστηκε από όπλο – Πώς έγινε το ατύχημα

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη ΜΕΘ Παίδων του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ο 6χρονος από τα Λειβάδια Μυλοποτάμου, που το απόγευμα του Σαββάτου μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος από όπλο.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Το 6χρονο παιδί βρισκόταν στο σπίτι των θείων του μαζί με το αδερφάκι του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν τα δυο αδερφάκια παίζοντας με το ξαδερφάκι τους, περιεργάστηκαν το όπλο με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει και το 6χρονο να τραυματιστεί σοβαρά.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων κι από στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς η αστυνομία που ερεύνησε από την αρχή σε ποιόν ανήκει το όπλο και αν η κατοχή του ήταν νόμιμη, εξετάζει τους λόγους για τους οποίους το όπλο βρέθηκε στα χέρια των μικρών παιδιών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, flashnews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε