Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Στην εντατική του ΠΑΓΝΗ ένα κορίτσι 16 μηνών που έπεσε από σκάλα ξενοδοχείου

Κρήτη: Στην εντατική του ΠΑΓΝΗ ένα κορίτσι 16 μηνών που έπεσε από σκάλα ξενοδοχείου

Στο κόκκινο η αγωνία για το κορίτσι που δίνει μάχη στην εντατική του νοσοκομείου στην Κρήτη. Η πτώση από σκάλα του ξενοδοχείου είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό της…

Κορυφώνεται η αγωνία για το μικρό κορίτσι, με τους θεράποντες γιατρούς στο ΠΑΓΝΗ να χαρακτηρίζουν την κατάστασή της σοβαρή. Το παιδί έπεσε από τη σκάλα του ξενοδοχείου που έκανε διακοπές με τους γονείς της, στην Κρήτη. Επικράτησε πανδαιμόνιο και πολύ γρήγορα έφτασε ασθενοφόρο. Οι γονείς της παραμένουν σε κατάσταση σοκ και αναμένεται εντός της ημέρας να δώσουν καταθέσεις, για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι 16 μηνών από τη Ρουμανία που τραυματίστηκε χθες, Δευτέρα 18 Σπεπτεμβρίου, όταν έπεσε στη σκάλα του ξενοδοχείου, στο οποίο διέμενε με την οικογένειά του.

Το κοριτσάκι με τους γονείς του έκαναν διακοπές στην περιοχή των Γουβών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη όταν ανέβηκε σκάλα του ξενοδοχείου, σκαρφάλωσε στα κάγκελα και έπεσε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Περισσότερο φως στις ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού του κοριτσιού θα ρίξουν οι καταθέσεις των γονιών του, σήμερα στους αστυνομικούς του Α.Τ. Χερσονήσου.

Το παιδί παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίσθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στη ΜΕΘ Παίδων.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Στέλιος Κτενιαδάκης, το κοριτσάκι, που φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, νοσηλεύεται διασωληνωμένο, σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις