Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Στο νοσοκομείο 14χρονη μαθήτρια – Κατέρρευσε από αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης

Κρήτη: Στο νοσοκομείο 14χρονη μαθήτρια – Κατέρρευσε από αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης

Η ανήλικη μαθήτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο. Το κορίτσι κατέρρευσε και ειδοποιήθηκαν οι γονείς της. Τι διαπίστωσαν οι γιατροί από τις εξετάσεις…

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε την Παρασκευή (12-11-2021) με συμπτώματα οξείας μέθης μια ανήλικη κοπέλα, ηλικίας μόλις 14 χρόνων, η οποία κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ενώ βρισκόταν σε κέντρο διασκέδασης σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.

Το ανήλικο κορίτσι, κατανάλωσε τόσο πολύ αλκοόλ που έφτασε να λιποθυμήσει, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι γιατροί πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στην έφηβη, η οποία συνήλθε και πήρε ήδη εξιτήριο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η ΕΛ.ΑΣ. σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου ο οποίος δεν έχει ακόμη συλληφθεί.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέθης ανήλικου μέσα σε ένα 24ωρο στην Κρήτη. Υπενθυμίζεται ότι 15χρονος διεκομίσθη στο Κ.Υ.Μοιρών για τις πρώτες βοήθειες μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε καφενείο στην περιοχή των Μοιρών στον ιδιοκτήτη του οποίου βεβαιώθηκε τσουχτερό πρόστιμο καθώς και κλείσιμο της επιχείρησης για 15 ημέρες

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις