Τοπικά Νέα

Κρήτη: Στο νοσοκομείο γυναίκα μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής, η γυναίκα, μετά από τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Πρόκειται για μία 65χρονη, η οποία έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου στα τέλη Απριλίου και την δεύτερη δόση, στα μέσα Μαΐου.

Λίγες ώρες μετά τη δεύτερη δόση, η 65χρονη είχε αρχικά επισκεφθεί ιδιώτη γιατρό, αφού την έπιασαν πόνοι στην κοιλιά και μετά στο πόδι, ο οποίος της είπε πως πιθανόν να έχει υποστεί θρόμβωση στο πόδι της.

Ωστόσο, σύμφωνα με το zarpanews, μετά από μέρες οι πόνοι δεν υποχώρησαν και η γυναίκα αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα