Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κρήτη: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα ηλεκτρολόγος όταν «έσκασε» ηλεκτρολογικός πίνακας

Κρήτη: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα ηλεκτρολόγος όταν «έσκασε» ηλεκτρολογικός πίνακας

O ηλεκτρολόγος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο τραυματισμένος μετά το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε σε επιχείρηση στην Κρήτη

Ο ηλεκτρολόγος τραυματίστηκε στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Κρήτη, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του. Το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σε επιχείρηση, με τον ηλεκτρολογικό πίνακα να σκάει, κάτω από συνθήκες που μένει να αποσαφηνιστούν. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και οι διασώστες έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο νεαρό που είχε υποστεί εγκαύματα. Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή, στενοί συγγενείς και φίλοι του.

Νέο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σε επιχείρηση του Ηρακλείου στην Κρήτη, κινητοποιώντας τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν στις Μαλάδες όταν ένας 32χρονος ηλεκτρολόγος πραγματοποιούσε εργασίες στην επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια αλλαγής ασφάλειας στον ηλεκτρολογικό πίνακα, η ασφάλεια «έσκασε» με αποτέλεσμα να προκαλέσει εγκαύματα στο πρόσωπο του 32χρονου.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο 32χρονο και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι τελευταίες πληροφορίες του cretapost.gr, αναφέρουν πως δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις