Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Στον ανακριτή ο δραπέτης τραγουδιστής – Τα μπλεξίματα και η ώρα της απολογίας του!

Κρήτη: Στον ανακριτή ο δραπέτης τραγουδιστής – Τα μπλεξίματα και η ώρα της απολογίας του!

Το κατώφλι του ανακριτή Ηρακλείου αναμένεται να περάσει σήμερα ο 45χρονος δραπέτης – τραγουδιστής, προκειμένου να απολογηθεί για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του…

Το κατώφλι του ανακριτή Ηρακλείου αναμένεται να περάσει σήμερα ο 45χρονος δραπέτης – τραγουδιστής, προκειμένου να απολογηθεί για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά τον έλεγχο των σωφρονιστικών, ο 45χρονος βρέθηκε να κατέχει 1 γραμμάριο χάσις στα πράγματα του.

Σύμφωνα με το cretapost, ο 45χρονος ζήτησε και έλαβε χθες προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ημέρα της σύλληψής του ο τραγουδιστής επέστρεψε στις φυλακές της Αλικαρνασσού απ’ όπου κι είχε δραπετεύσει πριν από 17 χρόνια. Μάλιστα, ο ίδιος όπως είχε παλαιότερα δηλώσει νιώθει «λυτρωμένος» που συνελήφθη από τις αρχές.

Θυμίζουμε ότι ο δραπέτης τραγουδιστής – παρουσιαστής, είχε συλληφθεί στην Κρήτη το 1996 και κατηγορήθηκε ότι εμφανίζονταν σε ξενοδοχεία τουριστικών περιοχών του νησιού, υποδυόμενος τον γιο γνωστού βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ εκείνη την εποχή, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά από τους επιχειρηματίες, υποσχόμενος ρουσφέτια και προωθήσεις αιτημάτων τους στο Δημόσιο.

Μάλιστα για να γίνεται πιστευτός από τα θύματα του, πήγαινε σε ανθοπωλεία και έστελνε λουλούδια στον εαυτό του με κάρτες, που δήθεν του τα έστελναν ψηφοφόροι και οπαδοί του πατέρα του!

Το 2002 παραβίασε άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομα του και έκανε τη μεγάλη ζωή. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, οπότε πιάστηκε σε έναν τυχαίο έλεγχο της Αστυνομίας…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις