Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Συγκίνηση για τον Θεόδωρο Βασιλάκη – Έτσι αποχαιρετούν τον ιδρυτή και πρόεδρο της Aegean!

Κρήτη: Συγκίνηση για τον Θεόδωρο Βασιλάκη – Έτσι αποχαιρετούν τον ιδρυτή και πρόεδρο της Aegean!

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Aegean, Θεόδωρος Βασιλάκης, έφυγε σε ηλικία 78 ετών. Αύριο η κηδεία του…

Ανακοινώσεις με τις οποίες εκφράζουν τη λύπη τους για τον θάνατο του επιχειρηματία Θεόδωρου Βασιλάκη, εξέδωσαν ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης αναφέρει: «Ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας γίνεται φτωχότερος με τον θάνατο του Θεόδωρου Βασιλάκη και η Κρήτη χάνει ένα γνήσιο τέκνο της. Ο θάνατος του Θεόδωρου Βασιλάκη αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του, στην Aegean, αλλά και σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του, γνωρίζοντας έναν πρωτοπόρο επιχειρηματία, έναν ακούραστο άνθρωπο. Ο Κρητικός επιχειρηματίας τα χρόνια που πέρασαν “πέταξε ψηλά”, κατακτώντας την πρώτη θέση τους ουρανούς της Ευρώπης. Εκφράζω θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο, στα παιδιά του, σε όλη την οικογένεια της Aegean».

Ο δήμαρχος αναφέρει: «Ο Θεόδωρος Βασιλάκης υπήρξε μια εμβληματική φυσιογνωμία του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου. Με αφετηρία την γενέτειρά του, το Ηράκλειο, κατόρθωσε, με ακαταπόνητη εργασία κι εμπνευσμένη πορεία, από το 1961 έως σήμερα, να δημιουργήσει σειρά επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, οι οποίες στήριξαν ουσιαστικά την ανάπτυξη της χώρας μας – κορυφαίο επίτευγμά του η παρουσία της AEGEAN, της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας του τόπου μας. Με την εργατικότητα, το καινοτόμο πνεύμα, την συνέπεια, το ήθος, και την μετριοπάθεια που τον διέκριναν, ανέδειξε στην Ελλάδα και διεθνώς, τα προτερήματα του χαρισματικού Κρητικού. Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένειά του».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις