Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Συγκλονίζει ξανά ο πατέρας της μικρής Ευαγγελίας – Η τελευταία ελπίδα για το αγγελούδι [pics, vid]

Κρήτη: Συγκλονίζει ξανά ο πατέρας της μικρής Ευαγγελίας – Η τελευταία ελπίδα για το αγγελούδι [pics, vid]

Η ιστορία της μικρής Ευαγγελίας έχει αγγίξει ολόκληρη τη χώρα. Ο πατέρας της κάνει τα πάντα για να κυνηγήσει την κάθε ελπίδα για το αγαπημένο του παιδί…

Εξαιρετικά συγκινημένος από την «αγκαλιά» που τους προσφέρει ο κόσμος παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, εμφανίζεται ο πατέρας της μικρής Ευαγγελίας – Στυλιανής Καστρινάκη. Ο Αλέκος Καστρινάκης δεν σταματάει να ευχαριστεί τον κόσμο για την πολύτιμη ανταπόκριση και όπως λέει χαρακτηριστικά: «μακάρι το μυαλό μου να τους θυμάται έναν έναν για να τους αναφέρω ξεχωριστά. Και η κοινοποίηση και το τηλεφώνημα που κάνει ο καθένας, για μας είναι πολύ σημαντική».

«Θέλω να κυνηγήσω την κάθε ελπίδα, για το αγαπημένο μου παιδί»

Όλα ξεκίνησαν πριν από 1,5 χρόνο όταν η μικρή Ευαγγελία-Στυλιανή διαγνώστηκε με όγκο στο νεφρό και χειρουργήθηκε στην Αθήνα. Στη συνέχεια το παιδί υποβλήθηκε σε όλα τα βαριά πρωτόκολλα θεραπείας. Δυστυχώς ο οργανισμός του κοριτσιού δεν ανταποκρίθηκε στη θεραπεία και η κατάσταση επιδεινώθηκε.

Η ελπίδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα κέντρο θεραπείας στην Αγγλία όπου και πρέπει να μεταβεί η μικρή, με το κόστος όμως να είναι δυσβάσταχτο για την οικογένεια και εκεί συγκεντρώνεται όλη η προσπάθεια συμβολής από τη Χανιώτικη κοινωνία.

Όπως είπε ο πατέρας της Ευαγγελίας, η μικρή δεν έχει καταλάβει τίποτα για την κινητοποίηση που γίνεται γύρω από την μάχη επιβίωσης που δίνει. «Η μικρή δεν έχει καταλάβει τίποτα, κάνει σχέδια για το σχολείο της. Όπως έχω πει έπρεπε να είχαμε φύγει από «χθες» για Αγγλία, το παιδί είναι κλινικά καλά και θέλω να φύγω όσο πιο σύντομα γίνεται» κάτι που εξάρταται βέβαια από το πόσο σύντομα θα μαζευτεί το απαιτούμενο ποσό.

Στοιχεία επικοινωνίας για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν :
Καστρινακης Αλέκος, ale-kastrinos@hotmail.gr, τηλ 6999685448
ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ Λεβάκη Γεωργία (Μητέρα της μικρής)
GR08 0171 6350 0066 3510 6838 558 /
BIC : PIRBGRAA

Πηγή: zarpanews.gr, neatv.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις