Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Συγκλονίζει στο Λονδίνο η μικρή Ευαγγελία – Έτσι ξεκίνησε η μεγαλύτερη μάχη της [pics]

Κρήτη: Συγκλονίζει στο Λονδίνο η μικρή Ευαγγελία – Έτσι ξεκίνησε η μεγαλύτερη μάχη της [pics]

Η μικρή Ευαγγελία δίνει τη μεγάλη μάχη γεμάτη αισιοδοξία. Οι νέες εικόνες προκαλούν συγκίνηση για το αγγελούδι που άγγιξε ολόκληρη τη χώρα με την περιπέτειά του…

Στο Λονδίνο έφτασε χθες το απόγευμα μαζί με τους γονείς της, η μικρή Ευαγγελία Καστρινάκη. Η 8χρονη, που έχει συγκινήσει όλη την Ελλάδα με το χαμόγελο και την απίστευτη δύναμη ψυχής, εισήχθη το απόγευμα της Δευτέρας στο Harley Street Clinic, για να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία.

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν οι απαραίτητες εξετάσεις. Υπενθυμίζεται ότι η μικρή διαγνώστηκε με επιθηλιακό όγκο Wilms τον Φεβρουάριο του 2016. Έκανε τις πρώτες θεραπείες σε νοσοκομείο της Κρήτης και χειρουργήθηκε στην Αθήνα. Μετά από υποτροπή που είχε, οι γονείς αποφάσισαν να μεταβούν στην Αγγλία, κάτι που κατέστη δυνατό μετά από την βοήθεια πολιτών.

Το ποσό που χρειαζόταν μόνο για τα πρώτα έξοδα νοσηλείας της έφτανε τις 400.000 ευρώ. Η γλυκιά Ευαγγελία, θέλησε να στείλει σε όλο αυτόν τον κόσμο το δικό της «ευχαριστώ» και από το αεροδρόμιο.

Μαθήματα ήθους! «Μη δίνετε άλλα χρήματα για μας – Βοηθήστε κι άλλους»

Ο πατέρας της μικρής Ευαγγελίας, δήλωσε ευγνώμων και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την μεγάλη κινητοποίηση που έγινε για το παιδί του.

«Αποφασίσαμε ότι το σωστό είναι να σταματήσει ο κόσμος να δίνει χρήματα. Το σωστό και το τίμιο είναι αυτό από μεριάς μας, εφόσον το αρχικό ποσό που χρειαζόμαστε έχει μαζευτεί. Αν κριθεί στη συνέχεια αναγκαία η βοήθεια θα ενημερώσουμε και πάλι τον κόσμο».

Το μεγαλείο ψυχής του Αλέκου Καστρινάκη βέβαια, κρύβεται στην παρακάτω πρόταση: «Ο κόσμος από εδώ και πέρα, αν γνωρίζει παραπάνω περιστατικά να κοιτάξει να βοηθήσει εκεί»

Πηγή: zarpanews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις