Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Συγκλονίζει το μοιρολόι της μάνας του Μάνου Βρυθιά – Άγνωστα στοιχεία πίσω από την τραγωδία [pics]

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr
ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Μάνου Βρυθιά που αναγνώρισε το πτώμα του παιδιού της. Η εξαφάνιση και η μεγάλη περιπέτεια του άτυχου άντρα…

Στον 36χρονο Μάνο Βρυθιά, ο οποίος αγνοείτο εδώ και δύο μήνες περίπου ανήκει το πτώμα που βρέθηκε αργά χθες το απόγευμα στον Μέσα Κατσαμπά, σύμφωνα με την ταυτοποίηση και την επιβεβαίωση από την οικογένεια του νεαρού άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια του αγνοούμενου από την περιοχή αναγνώρισε τα ρούχα και τα παπούτσια του άτυχου άνδρα. Όλα τα έως τώρα στοιχεία τόσο της αναγνώρισης προσωπικών αντικειμένων του 36χρονου όσο και του δράματος που εξελίχθηκε στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Μέσα Κατσαμπά με το μοιρολόι της μάνας συνηγορούν στο ότι τα ανθρώπινα απομεινάρια που βρέθηκαν στο ρέμα, ανήκουν στο γιο της.

Νωρίτερα στήθηκε μία τεράστια επιχείρηση από την 3η ΕΜΑΚ, το Τμήμα Ασφαλείας της ελληνικής αστυνομίας, προκειμένου να ανασυρθεί από το ρέμα το πτώμα το οποίο εντοπίστηκε. Ο 36χρονος ήταν εξαφανισμένος από το βράδυ της 30ης Μαρτίου 2017, από την περιοχή του Κατσαμπά, όπου βρέθηκε νεκρός, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται νωρίς χθες το μεσημέρι οπότε και στην προβλήτα 6 του λιμένος Ηρακλείου, ξεβράζονται ανθρώπινα οστά. Λίγα λεπτά αργότερα και σε συνέχεια των ερευνών από τους δύτες, εντοπίζονται και νέα οστά καθώς ένα τσαντάκι μέσης μέσα στο οποίο υπήρχε μία αστυνομική ταυτότητα η οποία ανήκε στον 36χρονο Μάνο Βρυθιά. Στη συνέχεια, η 3η ΕΜΑΚ ξεκινά έρευνες στο ρέμα του Κατσαμπά όπου εκεί οι Αρχές έρχονται αντιμέτωπες με ένα ανθρώπινο πτώμα το οποίο μάλιστα ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Ο 36χρονος ήταν χρόνιος χρήστης ναρκωτικών και αντιμετώπιζε προβλήματα με τις ουσίες, ωστόσο σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον, είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ και έκανε προσπάθειες αποτοξίνωσης. Η αστυνομία εξετάζει όλες τις εκδοχές. Εν τω μεταξύ σήμερα θα γίνει η νεκροτομή από τα οστά που έχουν απομείνει και αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Πηγή: ekriti.gr, zarpanews.gr, cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε