Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Σύλληψη σε καφετέρια για ενδοοικογενειακή βία – Οι καταγγελίες συγγενών 34χρονης

Κρήτη: Σύλληψη σε καφετέρια για ενδοοικογενειακή βία – Οι καταγγελίες συγγενών 34χρονης

Ο 52χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία στην Κρήτη μετά από καταγγελίες συγγενών της εν διαστάσει συζύγου του…

Μια περίεργη υπόθεση που αφορά σε ενδοοικογενειακή βία, με παράνομη κατακράτηση γυναίκας και καταγγελίες από συγγενείς, αλλά όχι από την ίδια, απασχολεί από την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, τις διωκτικές αρχές στην Κρήτη. Ο 52χρονος άντρας συνελήφθη σε καφετέρια όπου βρισκόταν με την ίδια. Με τους αστυνομικούς να προσπαθούν πλέον να συγκεντρώσουν στοιχεία, ώστε να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν συγγενικά πρόσωπα 34χρονης γυναίκας, που απευθύνθηκαν στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, χθες, λίγο μετά το μεσημέρι, ο εν διαστάσει σύζυγός της, 52 ετών, την απείλησε και με βία την πήρε με το αυτοκίνητό της, προκειμένου να βρεθούν και να συζητήσουν.

Το εν διαστάσει ζευγάρι εντοπίστηκε αργότερα σε καφετέρια στην Ιεράπετρα να πίνει καφέ και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 52χρονου, παρότι η 34χρονη δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη και δεν υπέβαλε σε βάρος του μήνυση.

Με βάση τις καταγγελίες των συγγενών της, ωστόσο, σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και παράνομη κατακράτηση. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις