Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Σύσκεψη για το θάνατο του Στίβεν Κουκ – Ερευνούν αν πρόκειται για δολοφονία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση θανάτου του Στίβεν Κουκ, που είχε εξαφανισθεί πριν από 11 χρόνια και ο σκελετός του βρέθηκε στις 16 Φεβρουαρίου σε πηγάδι των Μαλίων, είχαν σήμερα σύσκεψη στελέχη της Σκότλαντ Γιαρντ με την ανακρίτρια, την ιατροδικαστή, το διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου το δικηγόρο της οικογένειας Κουκ και την πρόξενο της Βρετανίας στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν όλα εκείνα τα στοιχεία διερεύνησης της υπόθεσης και οι επόμενες κινήσεις τους, για να διαπιστωθεί αν ο επί 11 χρόνια αγνοούμενος Στίβεν σκοτώθηκε από ατύχημα ή αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Επίσης, οι άνδρες της βρετανικής αστυνομίας ενημερώθηκαν για τις έρευνες που είχαν γίνει το 2005, οπότε και εξαφανίστηκε ο νεαρός Βρετανός και για τις έρευνες που έχουν γίνει από τη στιγμή που ο σκελετός του βρέθηκε στο πηγάδι στα Μάλια.

Σε δηλώσεις του, αξιωματικός της Σκότλαντ Γιαρντ ανέφερε ότι βρίσκονται εδώ για να προσπαθήσουν όλοι μαζί να βρουν τι ακριβώς έγινε εκείνη την ημέρα και για να στηρίξουν την οικογένεια του Στίβεν Κουκ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε