Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Τελευταίο αντίο στην 38χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών – Πέθανε την ώρα που οδηγούσε!

Κρήτη: Τελευταίο αντίο στην 38χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών – Πέθανε την ώρα που οδηγούσε!

Η 38χρονη υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία την ώρα που οδηγούσε. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο…

Σήμερα γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος για την 38χρονη μητέρα, που έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα, το απόγευμα της Τρίτης (29-10-2019).

Το τελευταίο αντίο στη νεαρή μητέρα δύο κοριτσιών, λένε συγγενείς και φίλοι στις 12.00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στο Σκοτεινό Πεδιάδος.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό της 38χρονης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών. Kανείς από τους οικείους της, κανείς από τους συναδέλφους της δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε για πάντα το ζεστό της χαμόγελο.

Μία γυναίκα γεμάτη ζωή και καλοσύνη που άφησε την τελευταία της πνοή ενώ επέστρεφε στο σπίτι της στην περιοχή των Μεσσαμπελιών στο Ηράκλειο, από εγκεφαλική αιμορραγία ενώ ακολούθησε και ανακοπή.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και διασωστών η 38χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή αφήνοντας πίσω της απέραντη θλίψη και ένα αναπάντητο γιατί.

Τα μηνύματα που τις αφήνουν τις τελευταίες ώρες στο προσωπικό της προφίλ στο facebook συγγενείς και φίλοι είναι σπαρακτικά. Βαρύ είναι το κλίμα και στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. αφού ο σύζυγός της άτυχης γυναίκας υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις