Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κρήτη: Τελευταίο αντίο στον 10χρονο Αλέξανδρο – Απαρηγόρητοι συγγενείς και φίλοι του παιδιού

Κρήτη: Τελευταίο αντίο στον 10χρονο Αλέξανδρο – Απαρηγόρητοι συγγενείς και φίλοι του παιδιού

Η τελευταία πράξη του δράματος βρίσκει συντρετριμμένους συγγενείς και φίλους του αδικοχαμένου παιδιού στην Κρήτη. Λύγισε σε ΜΕΘ μετά την άνιση μάχη που έδωσε…

Άνιση μάχη έδινε για πέντε ολόκληρες ημέρες στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, ο μικρός Αλέξανδρος, το 10χρονο παιδί που το περασμένο Σάββατο βρέθηκε να παλεύει με τα κύματα στην παραλία των Γουρνών όπου είχε πάει για μπάνιο.

Ο οργανισμός του δεν άντεξε και το πρωί της Πέμπτης (19-08-2021) άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Η οικογένειά του θα απευθύνει το “ύστατο χαίρε” στο αδικοχαμένο αγόρι στις 17.00 σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Βασιλειές. Η κατάσταση του μικρού Αλέξανδρου είχε χαρακτηριστεί κρίσιμη από τις πρώτες κιόλας ώρες της νοσηλείας του καθώς είχε μείνει πολλή ώρα σε υποξία, γεγονός που αποδείχθηκε μοιραίο.

Ο 10χρονος είχε ανασυρθεί από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του και οι διασώστες είχαν καταφέρει να επαναφέρουν τον σφυγμό του. Αρχικά το αγόρι είχε μεταφερθεί διασωληνωμένο στο Βενιζέλειο και κατόπιν κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις