Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κρήτη: “Θα σε φάμε ζωντανό” – Στη φυλακή για ασέλγεια σε 11χρονη που έμενε στην ίδια πολυκατοικία – video

Κρήτη: “Θα σε φάμε ζωντανό” – Στη φυλακή για ασέλγεια σε 11χρονη που έμενε στην ίδια πολυκατοικία – video

Ξέσπασαν οι συγγενείς της 11χρονης στη θέα του κατηγορούμενου. Προφυλακίστηκε μετά το τέλος της απολογίας του…

Προφυλακίστηκε αργά χθες το απόγευμα (12-03-2019) αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, ο 50χρονος, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος 11χρονου κοριτσιού. Πρόκειται για μία υπόθεση που προκαλεί σοκ και ανατριχίλα για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες εξελισσόταν το τελευταίο διάστημα.

Καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη της δράσης του έπαιξε ο μεγαλύτερος αδελφός της 11χρονης, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι το κοριτσάκι κατέγραφε στο ημερολόγιό του όσα εκτυλισσόταν το τελευταίο διάστημα και προσπάθησε να την πείσει να μιλήσει στους γονείς της.

Η οικογένεια του παιδιού έχει ήδη δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής μέσω του συνηγόρου της. Ζητά ακόμη την έκδοση εισαγγελικής διάταξης για την κοινοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων του κατηγορουμένου, με στόχο να προστατευτούν άλλα παιδιά είτε να αποκαλυφτούν άλλες πτυχές της δράσης του.

Το ξέσπασμα των οργισμένων συγγενών

Νωρίτερα στα δικαστήρια επικράτησε κλίμα έντασης όταν ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στον Ανακριτή για να απολογηθεί. Συγγενείς του κοριτσιού συγκεντρώθηκαν στο δικαστικό μέγαρο και ξέσπασαν στη θέα του.

Μόλις εμφανίστηκε στο Δικαστήριο, του πέταξαν αντικείμενα συγγενείς και φίλοι της οικογένειας του 11χρονου κοριτσιού ενώ κάποιοι επιχείρησαν να τον προσεγγίσουν προκειμένου να τον χτυπήσουν!

Αμέσως αντέδρασε η Αστυνομία που μπήκε μπροστά από τον κατηγορούμενο προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

“Είμαι αθώος” δηλώνει ο κατηγορούμενος

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται κατηγορηματικά ότι “πείραξε” το κοριτσάκι. Δηλώνει αθώος και στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγος του και η κουνιάδα του.

Αναφέρεται μάλιστα ότι μετά την καταγγελία, η γυναίκα του αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι τους υπό το φόβο των απειλών καθώς η οικογένεια του κοριτσιού είναι νοικάρηδες και μένουν στην ίδια πολυκατοικία.

Ο 50χρονος κατηγορείται ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 11χρονης η οποία μένει στην ίδια πολυκατοικία με τον κατηγορούμενο στο Ηράκλειο. Όπως όλα δείχνουν αυτό φέρεται να διευκόλυνε τον κατηγορούμενο να προσεγγίσει το ανήλικο κορίτσι.

Την καταγγελία έκαναν στην αστυνομία σοκαρισμένοι οι γονείς της 11χρονης με αποτέλεσμα ο 48χρονος να συλληφθεί και να οδηγηθεί το περασμένο Σάββατο ενώπιον του Εισαγγελέα.

Πηγή: neakriti.gr, cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις