Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Θεία δίκη σε εκκλησία την ώρα της διάρρηξης – «Πάγωσε» με την εικόνα που είδε μπροστά του

Κρήτη: Θεία δίκη σε εκκλησία την ώρα της διάρρηξης – «Πάγωσε» με την εικόνα που είδε μπροστά του

Η διάρρηξη σημειώθηκε σε εκκλησία στο Λασίθι και τα όσα ακολούθησαν προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις, σε ολόκληρη την Κρήτη…

Συνελήφθη στο Λασίθι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου ένας Έλληνας, κατηγορούμενος για κλοπή, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών. Ειδικότερα την περασμένη Πέμπτη (26.05.2022) το απόγευμα εντοπίστηκε ο δράστης την ώρα που έκανε διάρρηξη εκκλησίας, αποσπώντας το χρηματικό ποσό των 625 ευρώ και συνελήφθη.

Ακολούθησε έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 91.50 ευρώ, πέντε κινητά τηλέφωνα δύο κατσαβίδια, μαχαίρι, φακός και 179 ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα από 05.04.2022 έως την 23.05.2022 είχε διαπράξει ακόμα 10 κλοπές (7 τετελεσμένες και 3 απόπειρες) σε Ιερούς ναούς στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λασιθίου και Ηρακλείου αφαιρώντας χρήματα και τάματα συνολικής χρηματικής αξίας 2.920 ευρώ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις