Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Θρίλερ σε διακοπές ζευγαριού μετά από σημείωμα για αυτοκτονία

Κρήτη: Θρίλερ σε διακοπές ζευγαριού μετά από σημείωμα για αυτοκτονία

Κινητοποίηση αστυνομικών στην Κρήτη, μετά από σημείωμα που άφησε νεαρός στη σύντροφό του. Εκδήλωνε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει και το ξενοδοχείο «σηκώθηκε στο πόδι»…

Το ζευγάρι έφτασε στην Κρήτη για διακοπές πριν από λίγες μέρες. Έμενε σε ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή του Φόδελε. Τίποτα τις πρώτες μέρες δεν έδειχναν τα όσα επρόκειτο να συμβούν. Η γυναίκα του 35χρονου κατέβηκε κάποια στιγμή πανικόβλητη στη ρεσεψιόν με ένα σημείωμα στα χέρια. Το είχε γράψει ο σύζυγός της, που εκδήλωνε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Ευτυχώς μετά την κινητοποίηση αστυνομικών, ο νεαρός βρέθηκε ζωντανός, σε κακή ψυχολογική κατάσταση και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Τέλος στη ζωή του σχεδίαζε να βάλει ένας 35χρονος Βρετανός που ήρθε στην Κρήτη για διακοπές με την σύζυγο του με αποτέλεσμα να προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση τη νύχτα της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου στην ευρύτερη περιοχή του Φόδελε.

Ο 35χρονος άφησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή του. Όταν η γυναίκα του βρήκε το σημείωμα στο δωμάτιο, ο 35χρονος είχε ήδη εξαφανιστεί. Φέρεται μάλιστα να είχε καταναλώσει χάπια ή να τα πήρε μαζί του φεύγοντας.

Ανήσυχη η σύζυγος έσπευσε να ζητήσει βοήθεια από τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, οι οποίοι με την σειρά τους ζήτησαν την συνδρομή της Αστυνομίας και εν προκειμένω του Α.Τ. Μαλεβιζίου για να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού Βρετανού.

Πληροφορίες του cretalive.gr, αναφέρουν ότι η υπόθεση είχε αίσιο τέλος ως προς τον εντοπισμό του 35χρονου, ο οποίος βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα μέσα σε ένα αλσύλλιο. Στο χέρι του κρατούσε ένα μπουκάλι κρασί και ο ίδιος ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως είθισται, σε αυτές τις περιπτώσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις