Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Θρήνος στη Μεσαρά για τον 35χρονο πατέρα – Στην εντατική η σύζυγός του μετά το φρικτό τροχαίο

Κρήτη: Θρήνος στη Μεσαρά για τον 35χρονο πατέρα – Στην εντατική η σύζυγός του μετά το φρικτό τροχαίο
facebook/ Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Σοκαρισμένη είναι η Κρήτη και η τοπική κοινωνία στη Μεσαρά μετά το φρικτό τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 35χρονου άνδρα και τον τραυματισμό έξι ατόμων, μεταξύ τους και δυο παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ τους σε δρόμο των Μοιρών.

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε ο 35χρονος που ήταν και οδηγός, η 30χρονη σύζυγός του, τα δύο παιδιά τους – ένα 9χρονο κοριτσάκι κι ένα 5χρονο αγοράκι – και ένας ακόμα 24χρονος. Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν δύο άνδρες, ένας 21χρονος κι ένας 23χρονος.

Νεκρός ο 35χρονος, στην εντατική η σύζυγός του

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο 35χρονος Γιάννης και να υποκύψει στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα. Η σορός του μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Η 30χρονη σύζυγος και μητέρα των δύο παιδιών φέρει σοβαρά τραύματα και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Εντατική του Βενιζελείου νοσοκομείου.

Στο ίδιο νοσοκομείο βρίσκονται και τα δύο παιδιά με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η υγεία τους αν και το 9χρονο κοριτσάκι φέρει πιο σοβαρά τραύματα. Οι υπόλοιποι τρεις άνδρες επίσης νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο εκτός όμως κινδύνου.

 

Η μαντινάδα του κουμπάρου του 35χρονου

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του 35χρονου ο κουμπάρος του ανάρτησε στα social media μία σπαρακτική μαντινάδα… αποχωρισμού.

Δείτε την: Καλοστραθια κουμπάρε μου Άντρα κατσουνα Γιάννη,

κι ο μισεμος σου στην καρδιά πόνο βαρύ μου βανει

Ο μισεμος σου εμπιχτηκε σαν δίκοπο μαχαίρι,

μες την καρδιά που εδα λυγα, πονεί και υποφέρει

Ο μισεμος σου έφερε δάκρυα των αθρωπο,

Γυρεύουν ψάχνουν για να βρουν να σε γιαγυρουν τροπο

Πάντα σαφι η σκέψη μας θα είναι εκεί μαζί σου,

και χαραγμένη στο μυαλό κάθε ανάμνηση σου

Πηγή: cretapost

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις