Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Το δώρο που ζήτησε μαθήτρια για τα γενέθλιά της έγινε θέμα συζήτησης – Άφωνοι οι συμμαθητές της!

Κρήτη: Το δώρο που ζήτησε μαθήτρια για τα γενέθλιά της έγινε θέμα συζήτησης – Άφωνοι οι συμμαθητές της!

Η μαθήτρια θα γιορτάσει τα γενέθλιά της, την ερχόμενη Κυριακή και ετοιμάζει πάρτι. Από την αρχή της εβδομάδας πιάνει τους καλεσμένους…

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η κίνηση μίας μαθήτριας δημοτικού στο Ηράκλειο με αφορμή τα γενέθλιά της. Πρόκειται για ένα κορίτσι που την προσεχή Κυριακή κλείνει τα 11 χρόνια ζωής και αναμένεται να τα γιορτάσει με την οικογένειά, τους φίλους και συμμαθητές της.

Ωστόσο, αυτά τα γενέθλια αναμένεται να μείνουν αξέχαστα τόσο στους παρευρισκόμενους όσο και στην τοπική κοινωνία καθώς η ίδια θέλησε να περάσει ένα μήνυμα αγάπης κι ελπίδας.

Η 11χρονη ειδοποίησε έναν – έναν τους συμμαθητές και τους καλεσμένους της ζητώντας να μην της αγοράσουν κανένα δώρο, παρά μόνο να της πάνε ρούχα, παιχνίδια αλλά και διάφορα είδη πρώτης ανάγκης για να τα προσφέρει στους άπορους και φτωχούς του Ηρακλείου!

Η εκπληκτική απόφαση της 11χρονης μαθήτριας δίνει ελπίδα και στον πιο απαισιόδοξο πολίτη αυτής της χώρας αφού φαίνεται πως το μέλλον δεν είναι τελικά τόσο δυσοίωνο καθώς η φιλοσοφία της αλληλεγγύης και της προσφοράς στους αδύναμους αρχίζει να… περνάει και στις νεότερες γενιές.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις