Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Το Πάσχα μπορεί να τους βρει πλουσιότερους κατά 1.000.000 δολάρια – Η μεγάλη τους μάχη!

Κρήτη: Το Πάσχα μπορεί να τους βρει πλουσιότερους κατά 1.000.000 δολάρια – Η μεγάλη τους μάχη!

Μια παρέα βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο στοίχημα. Αν τα καταφέρει, ο καθένας από τους πέντε θα λύσει το οικονομικό του πρόβλημα…

Πέντε Έλληνες θα αναμετρηθούν σε ένα παιχνίδι στρατηγικής στο Κατοβίτσε της Πολωνίας και αν καταφέρουν να κερδίσουν, θα επιστρέψουν με 1.000.000 δολάρια!

Η ομάδα των Ελλήνων βγήκε στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου στο παιχνίδι στρατηγικής «Clash of Clans» σ’ ένα διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε πριν από 6 περίπου μήνες .

Τώρα η γνωστή εταιρία παιχνιδιών Supercell και η ESL gaming καλεί τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, μεταξύ αυτών και των 5 Ελλήνων, να βρεθούν όλοι στην Πολωνία και να αναμετρηθούν μεταξύ τους.

Οι νικητές θα πάρουν χρήματα, ικανά να αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα.

Η αναχώρηση της ομάδας «Greek Attack» θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη. Το τουρνουά που θα διαρκέσει 3 ημέρες ξεκινάει την Μεγάλη Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή του Πάσχα.

Τα έξοδα όλων των παικτών που θα διαγωνιστούν είναι πληρωμένα από την Supercell . Εισιτήρια, ξενοδοχεία και διατροφή. Ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας, κ. Στειακάκης τόνισε ότι είναι μεγάλη ικανοποίηση για εκείνον και την ομάδα του να μεταβούν στην Πολωνία και να διαγωνιστούν με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Όπως τόνισε το παιχνίδι ξεκίνησε για πλάκα. Για να περνάνε ευχάριστα τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους. Η ομάδα αρχικά δημιουργήθηκε από φίλους στην Κρήτη όμως γρήγορα μπήκαν στην ομάδα και Έλληνες από όλη τη χώρα, όπως επίσης και Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό.

«Έχουμε γίνει μια μικρή οικογένεια. Με τους περισσότερους παίκτες έχουμε βρεθεί από κοντά και κάνουμε παρέα. Μέσα από το παιχνίδι γνώρισα πολλά και αξιόλογα άτομα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό και που θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο».

Τι είναι το Clash of Clans

Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής στο οποίο δημιουργείς ένα χωριό. Το οχυρώνεις, το εξοπλίζεις , φτιάχνεις στρατό και κάνεις επιθέσεις σε άλλα χωριά για να πάρεις χρήματα και άλλα υλικά που θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις