Το περιστατικό σημειώθηκε στις 23:00 περίπου το βράδυ της Τετάρτης, στην περιοχή του Αγ. Πνεύματος, στο δρόμο προς Καστέλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές το 50χρονο θύμα, ο δράστης, ένας 54χρονος άντρας με τον οποίο φαίνεται ότι είχαν διαφορές, του έκλεισε το δρόμο με το όχημά του και στη συνέχεια, μετά από έντονη λογομαχία, του έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου με μια μαγκούρα, αλλά δεν έμεινε εκεί, αφού για να ολοκληρώσει το… έργο του, τράβηξε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στην κοιλιά.
Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την πλευρά του θύματος, ο 54χρονος τράπηκε σε φυγή, με τον 50χρονο τραυματία να μεταφέρεται με ιδιωτικό όχημα στο ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική.
Πηγή: flashnews.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Λαμία: Φυλακή για τον 69χρονο που βίασε 11χρονο κορίτσι
Ηγουμενίτσα: 16χρονο κορίτσι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από 74χρονο!
Αίσχος: Έκαναν έξωση σε ανάπηρο οικοδόμο που νοσηλευόταν με εγκεφαλικό!
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit