Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κρήτη: Τροχαίο στις Μοίρες με αυτοκίνητο να καταλήγει σε αυλή σπιτιού – Δύο οι τραυματίες

Κρήτη: Τροχαίο στις Μοίρες με αυτοκίνητο να καταλήγει σε αυλή σπιτιού – Δύο οι τραυματίες

Το τροχαίο σημειώθηκε στις Μοίρες Ηρακλείου στην Κρήτη, με δύο άτομα να τραυματίζονται. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν κατέληξε σε αυλή σπιτιού…

Τα πλάνα στο σημείο αποτυπώνουν ένα μέρος από τον εφιάλτη που έζησαν ο οδηγός και ο συνοδηγός του ΙΧ. Το αυτοκίνητο «απογειώθηκε» και κατέληξε σε αυλή σπιτιού στις Μοίρες Ηρακλείου στην Κρήτη. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν μετά το τροχαίο σε νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας τους, να μην εμπνέει ανησυχία στους θεράποντες γιατρούς. Οι αστυνομικοί περιμένουν να συνέλθουν για να πάρουν καταθέσεις.

Τροχαίο με τραυματίες δύο νεαρούς ηλικίας 20 και 22 ετών σημειώθηκε στις Μοίρες αργά το απόγευμα της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου, όταν το Ι.Χ αυτοκίνητο που επέβαιναν, έφυγε από το δρόμο και αφού χτύπησε πάνω σε στύλο της ΔΕΗ στη συνέχεια «απογειώθηκε», ανατράπηκε και αφού σύρθηκε αρκετά μέτρα, κατέληξε στην αυλή σπιτιού.

Έντρομοι οι γείτονες που άκουσαν τον δυνατό θόρυβο, βγήκαν έξω και είδαν το αυτοκίνητο τούμπα στην πίσω αυλή της κατοικίας.

Αμέσως κάλεσαν την τροχαία όπου ανέλαβε να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος ενώ τους δυο νέους παρέλαβε το ασθενοφόρο για πρώτες βοήθειες και μεταφορά στο εφημερεύον νοσοκομείο. Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Facebook Δια-SOS-τε τη Μεσσαρά…

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις