Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο με την παράσυρση και εγκατάλειψη νεαρής ποδηλάτισσας στη μέση του δρόμου

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο με την παράσυρση και εγκατάλειψη νεαρής ποδηλάτισσας στη μέση του δρόμου

Η άτυχη ποδηλάτισσα παρασύρεται από αυτοκίνητο στην Κρήτη και μένει στο έδαφος. Η μητέρα δύο παιδιών, υποβλήθηκε σε χειρουργείο στη σπονδυλική της στήλη. Οργισμένοι οι στενοί συγγενείς της…

Ένα σοκαριστικό τροχαίο έλαβε χώρα τη νύχτα της Κυριακής 10 Οκτωβρίου, στην περιοχή της Αμμουδάρας και πιο συγεκριμένα στην οδό Παπανδρέου, όταν μία 34χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών που επέβαινε σε ποδήλατο και πήγαινε στη δουλειά της, παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από διερχόμενο όχημα.

Άμεσα περαστικοί κινητοποιήθηκαν και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε να παραλάβει την τραυματισμένη γυναίκα και να την μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην σπονδυλική στήλη. Με τον οδηγό του οχήματος που προκάλεσε το τροχαίο, να μην μένει ως όφειλε δίπλα στο θύμα, αλλά να εξαφανίζεται.

Στο βίντεο που εξασφάλισε η ΚΡΗΤΗ TV αποτυπώνεται η στιγμή που η άτυχη γυναίκα παρασύρεται από το αυτοκίνητο και βρίσκεται βαριά χτυπημένη στο δρόμο. Τη στιγμή της παράσυρσης από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας περνά ένα άλλο αυτοκίνητο, με την γυναίκα να έχει κυριολεκτικά Άγιο αφού γλίτωσε τα ακόμη χειρότερα.

Τόσο οι αρχές που έχουν στη διάθεσή τους οπτικοακουστικό υλικό όσο και η οικογένεια του θύματος αναζητούν στοιχεία για το μικρό μπλε αυτοκίνητο που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα του οδηγού που εγκατέλειψε την άτυχη γυναίκα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις