Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Βράζει η Αλικαρνασσός για τον συζυγοκτόνο!

Κρήτη: Βράζει η Αλικαρνασσός για τον συζυγοκτόνο!

Άλλη μια γυναίκα νεκρή θύμα ενδοοικογενειακής βίας.
Χτυπούσε την γυναίκα του και η αστυνομία απλά του έκανε συστάσεις, λένε οι γείτονες του ζευγαριού στην Αλικαρνασσό.
«Πάω το παιδί μου βόλτα και επιστρέφω να παραδοθώ», είπε ο δράστης αφού είχε εκτελέσει την γυναίκα του.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το φρικτό έγκλημα στην Κρήτη με θύμα μια 33χρονη η οποία έπεσε νεκρή από τα χέρια του 54χρονου συζύγου της. Και αν ισχύουν όλα αυτά τα οποία μεταφέρουν άνθρωποι που τους γνώριζαν, η γυναίκα αυτή δεν είναι η πρώτη που δολοφονείται με αυτό τον τρόπο και δυστυχώς δεν θα είναι η τελευταία.

Στη Νέα Αλικαρνασσό οι κάτοικοι εμφανίζονται οργισμένοι με τις αρχές γιατί ήξεραν ότι η γυναίκα ήταν θύμα επί χρόνια ενδοοικογενειακής βίας. Ο άνδρας της σκότωσε τη μητέρα του 4χρονου παιδιού του τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Το ζευγάρι, ειδικά στα πρώτα χρόνια του γάμου του, είχε πολλούς καυγάδες. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 54χρονος είχε δείρει τη γυναίκα του ακόμα και στη μέση του δρόμου με τους γείτονες να τους χωρίζουν», δήλωσε μία γειτόνισσα. Αρκετοί κάτοικοι εκφράζουν την αγανάκτηση τους τόσο για την αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές που δεν έκαναν τίποτε ώστε να προστατεύσουν την 33χρονη όσο και για τον ίδιον τον 54χρονο.

«Σε κάποιες περιπτώσεις είχε κληθεί η αστυνομία καθώς ο 54χρονος έδερνε συστηματικά την γυναίκα του ωστόσο δεν γινόταν ποτέ τίποτε μόνο κάποιες παρατηρήσεις», είπε γείτονας του ζευγαριού ενώ μία άλλη κάτοικος τόνισε πως ο δράστης «από μικρός ζήλευε όποιον είχε περισσότερα από εκείνον. Μάλιστα για την γυναίκα του έλεγε πως δίπλα του έχει ένα μανεκέν και την ζηλεύει πολύ». Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός ότι ο 54χρονος ήταν μόνος του καθώς δεν είχε καλές σχέσεις με την οικογένειά του και ειδικά με τον πατέρα του.

Γείτονες του ζευγαριού λένε επίσης ότι πριν από καιρό η 33χρονη δεν άντεξε όσα βίωνε στα χέρια του συζύγου της και αποφάσισε να φύγει.  «Πήρε τα πράγματά της και πήγε στους δικούς της να μείνει. Ο 54χρονος όμως μετά από λίγο καιρό πήγε και την βρήκε και την έπεισε να επιστρέψει στο σπίτι τους», είπε μία γειτόνισσα.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι από τότε φαίνεται πως τα πράγματα είχαν ηρεμήσει και δεν υπήρχαν με τόση συχνότητα οι έντονοι καυγάδες. Αλλά πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν.

«Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα υπήρχε τέτοια εξέλιξη στο ζευγάρι αν και είχα ακούσει – ποτέ δεν το είχα δει – πως ο 54χρονος κακομεταχειριζόταν την 33χρονη. Εκείνο το βράδυ, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, άκουσα δύο μπουμ. Δεν ήξερα τι ήταν. Στη συνέχεια άκουσα φασαρία αλλά δεν βγήκα έξω να δω τι συμβαίνει», δηλώνει η κουμπάρα του ζευγαριού.

«Πάω το παιδί μου μία βόλτα κι επιστρέφω να παραδοθώ»

Ο 54χρονος αφού δολοφόνησε την 33χρονη σύζυγό του φέρεται να είπε: «Πάω το παιδί μου μία τελευταία βόλτα κι επιστρέφω να παραδοθώ».

Αυτό, σύμφωνα με την μαρτυρία της κουμπάρας του ζευγαριού. «Απ’ αυτά που έμαθα, η αδερφή του 54χρονου που μένει πάνω από το σπίτι του ζευγαριού άκουσε το πρώτο μπουμ και κατέβηκε κάτω. Στο δεύτερο μπουμ είχε μπει μέσα στο σπίτι. Αντίκρισε την κοπέλα νεκρή. Αυτός πήρε το παιδί και είπε στη γειτονιά: «Πάω το παιδί μου μία τελευταία βόλτα και επιστρέφω για να παραδοθώ».

Λίγες ώρες αργότερα παραδόθηκε και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

πηγή: Cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις