Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Χαροπαλεύει οδηγός μετά από τροχαίο – Άμορφη μάζα σιδερικών το αυτοκίνητό του

Κρήτη: Χαροπαλεύει οδηγός μετά από τροχαίο – Άμορφη μάζα σιδερικών το αυτοκίνητό του

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο 43χρονος τραυματίας του νυχτερινού τροχαίου που σημειώθηκε στο δρόμο Μοίρες – Τυμπάκι.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Creta24, o διευθυντής της ΜΕΘ Ανέστης Κιούλπαλης, ο 43χρονος έχει διασωληνωθεί και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας του. Ο άνδρας έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά και κακώσεις στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Ελαφρύτερα τραυματίστηκε και ένας 16χρονος ο οποίος έχει μεταφερθεί επίσης στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Την ίδια ώρα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο προκαλούν σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στη 01.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 43χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε δέντρο.

Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης ήταν τέτοια που η μηχανή και άλλα κομμάτια του αυτοκινήτου εκτοξεύτηκαν σε μεγάλη απόσταση. Ένα από τα θραύσματα του αυτοκινήτου τραυμάτισαν τον 16χρονο που ήταν ο συνεπιβάτης ενός διερχόμενου δικύκλου. Ο επίσης ανήλικος οδηγός του δικύκλου δεν τραυματίστηκε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις