Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Χαροπαλεύει στο Θριάσιο ο ελαιοχρωματιστής που υπέστη ηλεκτροπληξία έξω από σούπερ μάρκετ

Κρήτη: Χαροπαλεύει στο Θριάσιο ο ελαιοχρωματιστής που υπέστη ηλεκτροπληξία έξω από σούπερ μάρκετ

Ο ελαιοχρωματιστής δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Θριάσιο νοσοκομείο. Υπέστη ηλεκτροπληξία και η αεροδιακομιδή του από το Ηράκλειο στην Αθήνα, κρίθηκε αναγκαία…

Ο άτυχος ελαιοχρωματιστής έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που εργαζόταν έξω από σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο και αρχικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στην Αθήνα και στήθηκε αεροδιακομιδή. Πλέον ο 54χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο νοσοκομείο. Με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν αρχικά την κατάσταση της υγείας του. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο άτυχος εργάτης «χτυπήθηκε» από γυμνό καλώδιο και έπεσε στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, αργά χθες το βράδυ στήθηκε μεγάλη αεροδιακομιδή για τον 54χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο Θριάσιο νοσοκομείο στην Αθήνα όπου και νοσηλεύεται. Η μεταφορά του κρίθηκε σκόπιμη από τους γιατρούς και τους διοικητικούς καθώς σε όλη την Κρήτη δεν υπήρχε ούτε ένα άδειο κρεβάτι σε ΜΕΘ.

Η κατάσταση της υγείας του 54χρονου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Από την πρώτη στιγμή διασωληνώθηκε καθώς εκτός από τα εγκαύματα που υπέστη από την ηλεκτροπληξία έχει τραυματιστεί σοβαρά και στο κεφάλι από την πτώση του. Οι γιατροί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ενώ αυτή τη στιγμή ο 54χρονος είναι σε μία σταθερή σοβαρή κατάσταση.

Το χρονικό του εργατικού ατυχήματος

Όλα συνέβησαν χθες λίγο μετά τις 11:00 το πρωί όταν ο 54χρονος εκτελούσε εργασίες ελαιοχρωματισμού έξω από σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην οδό Παρασκευοπούλου στο Ατσαλένιο.

Την ώρα των εργασιών, άγνωστο πώς, ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και υπέστη ηλεκτροπληξία με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει από μεγάλο ύψος.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που διαπίστωσε πως ο 54χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του αν και είχε σφυγμό και τον μετέφερε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις