Καθόλου άσχημη δεν ήταν η ιδέα Μεσαρίτη να κάνει τους χοχλιούς σουβλάκι και να τους ψήσει στα κάρβουνα.
Όσοι μάλιστα δοκίμασαν έμειναν εντυπωσιασμένοι.
Αν αμέσως μετά που θα τα βγάλεις , τα βουτήξεις και σε λαδόξιδο με λίγο αλάτι τότε γίνονται καταπληκτικά τονίζει η σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά που μας καλεί όλους να δοκιμάσουμε.
https://www.facebook.com/diasostetimesara/posts/377028489804885
Πηγή: cretapost
![Κρήτη: Χοχλιοί… σουβλάκι – Νέα σπεσιαλιτέ στη Μεσαρά [pics]](https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2019/03/xoxlioi.jpg)