Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: ”Χτύπησε” σε πλειστηριασμό το ακίνητο του αδερφού του και λύνει τη σιωπή του!

Κρήτη: ”Χτύπησε” σε πλειστηριασμό το ακίνητο του αδερφού του και λύνει τη σιωπή του!

Η είδηση έκανε το γύρο της χώρας και προκάλεσε αντιδράσεις. Πόλεμος στην ίδια οικογένεια μετά τον επεισοδιακό πλειστηριασμό…

Τη δική του εκδοχή για τη δικαστική διένεξη και τον πλειστηριασμό ακινήτου του αδελφού του, δίνει με συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη ο Μηνάς Ορφανουδάκης, για το θέμα που έκανε τον γύρο της Ελλάδας. Ο κ. Μηνάς Ορφανουδάκης απαντά στον αδελφό του Χαράλαμπο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα αδέλφια του προσπάθησαν να προσβάλλουν τη διαθήκη των γονιών τους, βάζοντας τον ίδιο σε μια μεγάλη δικαστική περιπέτεια και πολλά έξοδα. Για τον πλειστηριασμό είπε ότι η οφειλή του αδελφού του από τα δανεικά που του είχε δώσει ο ίδιος, ήταν 10.000 ευρώ, ωστόσο το ακίνητο ξεκίνησε με τιμή εκκίνησης 54.000 ευρώ.

Χαρακτήρισε τον αδελφό του “αντίδικο” ενώ αναφορικά με την νοσηλεία στην Ψυχιατρική Κλινική δύο αδελφών του, είπε ότι το έκαναν για να γλιτώσουν οφειλές από Δημόσιο και Τράπεζες. Στην εκπομπή παρενέβη και η αδελφή του λέγοντας ότι ο κ. Μηνάς Ορφανουδάκης λέει ψέμματα και ότι από όλη αυτή την ιστορία, η ίδια υπέστη μεγάλη ψυχική οδύνη, προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή της.

Πηγή: ekriti.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε