Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Ζευγάρι ηλικιωμένων ψυχορραγούσε για δύο μέρες μετά από τροχαίο μέχρι να εντοπιστεί – Νεκροί και οι δύο

Κρήτη: Ζευγάρι ηλικιωμένων ψυχορραγούσε για δύο μέρες μετά από τροχαίο μέχρι να εντοπιστεί – Νεκροί και οι δύο

Σοκάρουν λεπτομέρειες ενός ακόμη θανατηφόρου τροχαίου στην Κρήτη με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να ψυχορραγεί για δύο 24ωρα μέχρι να εντοπιστεί με την γυναίκα δυστυχώς να ανασύρεται νεκρή και τον άνδρα να χάνει τη ζωή του λίγο αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, νωρίς το μεσημέρι βρέθηκε αιμόφυρτο ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στην περιοχή της Σητείας, στο δρόμο Ζάκρου – Ξερόκαμπου.

Η υπόθεση θυμίζει το ζευγάρι που είχε τροχαίο με μηχανή στο Μπαλί Ρεθύμνου με τη γυναίκα να ψυχορραγεί για πέντε μέρες με διαλυμένο σπλήνα δίπλα στη σορό του συντρόφου της. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανετράπη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, η ηλικιωμένη γυναίκα και ο σύζυγος της να τραυματιστεί βαριά και λίγο αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, η Πυροσβεστική αλλά και το ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει το ηλικιωμένο ζευγάρι. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του ηλικιωμένου στο νοσοκομείο Σητείας, υπέστη ανακοπή, ωστόσο ανατάχθηκε, διασωληνώθηκε, ωστόσο δεν τα κατάφερε, 

Σοκαριστικό ωστόσο είναι το γεγονός, ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι βρισκόταν στο σημείο του τροχαίου για δύο ημέρες, προτού εντοπιστούν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις