Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Απαγωγή Λεμπιδάκη: “Ο αδερφός μου έμπλεξε άδικα” [vid]

Μιχάλης Λεμπιδάκης
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Για να τον έχουν αφήσει ελεύθερο, έχει μπλέξει άδικα” είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο αδερφός ενός εκ των προσαχθέντων για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Σε ερώτηση για το αν οδήγησε στην προσαγωγή του το γεγονός ότι έκανε παρέα με τους συλληφθέντες, ο αδερφός του λέει: “Ναι, ναι. Ο αδερφός μου είναι κοινωνικός. Κάνει παρέα… Η δουλειά του είναι τέτοια γιατί έχει ζωοτροφές και είναι αναγκαστικά κοινωνικός…”

Ο ένας ωστόσο, από τους ανθρώπους που τελικά συνελήφθησαν για την απαγωγή, είναι συγγενικό του πρόσωπο. Για αυτό, ο ίδιος σχολιάζει: “Ναι. Δεν είναι εύκολο να σε τραβάνε στα τμήματα, να μπαίνει μέσα στο σπίτι σου η αστυνομία και να σου κάνει το σπίτι άνω κάτω και δυο φορές μάλιστα…”

Ο ίδιος τονίζει ότι ο αδερφός του “δεν εμπλέκεται. Δεν έχει καμία σχέση” με την απαγωγή. Λέει μάλιστα, ότι όταν έγινε η προσαγωγή του αδερφού του, οι γονείς τους “έπεσαν απ’ τα σύννεφα. Είναι εύκολο να σε κατηγορούν για κάνει που δεν έχει κάνει;”.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο αδερφός του που προσήχθει για την απαγωγή, είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά. “Η γυναίκα του είναι λίγο τρομοκρατημένη… Εμείς είχαμε τη δουλειά μας δεν κοιτάμε ούτε να κλέβουμε ούτε να μπλέκουμε σε τέτοια πράγματα” είπε. Ακούστε τον:

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις