Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Φορτηγό… κίνδυνος – θάνατος σε δρόμο της Κρήτης [vid]

Φορτηγό… κίνδυνος – θάνατος σε δρόμο της Κρήτης [vid]

Οι εικόνες είναι από την Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου…

Στο βίντεο που δημοσιεύει η neakriti, φαίνεται το φορτηγό να μεταφέρει ένα βαρύ και επικίνδυνο φορτίο, πιθανότατα ξυλείας και μάλιστα «ακάλυπτο».

Όπως είναι φυσικό, το φορτηγό προκάλεσε ανησυχία στους διερχόμενους οδηγούς, καθώς οι συνέπειες, εάν το βαρύ φορτίο έπεφτε στο οδόστρωμα, θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνες και όλα αυτά σε ένα δρόμο – καρμανιόλα, όπου τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα είναι… καθημερινό φαινόμενο.

Κανείς δε θέλει να σκεφτεί τι θα γινόταν σε έναν απότομο ελιγμό ή σε μία επικίνδυνη στροφή, με το όλο σκηνικό να «ξυπνάει» μνήμες από την τραγωδία στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Απριλίου 2013, 21 μαθητές έχασαν τη ζωή τους με τον πιο τραγικό τρόπο όταν σε μία ελαφριά στροφή της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, ένα φορτηγό φορτωμένο με νοβοπάν, ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με ένα λεωφορείο γεμάτο με 16χρονα παιδιά που επέστρεφαν από σχολική εκδρομή.

Τα νοβοπάν έφυγαν στον αέρα σαν ξυράφια, «σκίζοντας» ολόκληρη την αριστερή πλευρά του λεωφορείου και η σχολική εκδρομή μετατράπηκε σε πραγματικό εφιάλτη.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο καταγράφηκε σήμερα το πρωί στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, κοντά στη Σκαλέτα.

https://www.youtube.com/watch?v=vkdhF_tVurw

Πηγή: neakriti

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις